Als u deze zomer graag eens lekker wilt genieten in een uniek vakantiepark, dat ook voor kinderen erg leuk is, dan is het goed dat wij u even treffen. Want wij hebben namelijk goed nieuws voor u. Als u voor Ponypark City kiest, dan hebt u én een kwalitatief hoogstaand huisje tot uw beschikking, én kunt u profiteren van de leuke activiteiten die er voor de kids worden georganiseerd, én krijgt u gratis toegang tot Ponypark Slagharen. Kortom, veelzijdiger kan het bijna niet! Als dit u wel wat lijkt, dan kunt u natuurlijk te allen tijde even op onze website kijken, te vinden op www.ponyparkcity.nl. Daar vindt u meer informatie over ons mooie vakantiepark.

Op zoek naar een leuk vakantiepark?

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar bent u bang dat u erg diep in de buidel zult moeten tasten voor een weekje vakantie op dit mooie vakantiepark? Wilt u beslist geen dief zijn van uw eigen portemonnee? Wilt u graag een topvakantie beleven, maar bent u niet bereid om hier de hoofdprijs voor te betalen? Bij ons hoeft u gelukkig nergens bang voor te zijn, want wij hanteren lage tarieven voor het verblijf op ons unieke vakantiepark. Wij snappen dat u namelijk niet te duur uit wilt zijn.

Wij bieden voor ieder wat wils

Als u deze zomer graag eens een spetterende vakantie wilt beleven, waarin u lekker buiten kunt zitten met een goed boek op schoot, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U zult van de kinderen geen last hebben, want zij vermaken zich uitstekend.

  • Er is gratis toegang tot attractiepark Slagharen.
  • Kids kunnen duik nemen in het zwembad.
  • Er is een leuke kinderboerderij aanwezig.
  • Er worden verrassend veel activiteiten georganiseerd.

Kortom, dit is hét ideale vakantiepark voor u!