Tot een bepaald aantal likes is je naam wijzigen op Facebook helemaal niet moeilijk. Je gaat simpelweg naar je instellingen en past daar de naam aan. Vanaf ongeveer 200 likes wordt je naam wijzigen Facebook steeds moeilijker. Er is door Facebook nooit een duidelijke reden gegeven waarom ze dit na zoveel likes op slot gooien. Er gaan natuurlijk wel verschillende theorieën over de rond, de een nog wilder dan de ander. Zo zou het zijn dat Facebook niet wilt dat je je fans verward door iedere keer je naam te wijzigen. Dit wordt dan gebracht dat het anders als spam over zou komen. Mensen herkennen je natuurlijk aan je naam op Facebook. Je zou natuurlijk kunnen zeggen dat je ook herkend wordt aan je logo en tot op zekere hoogte is dat natuurlijk ook zo. Het is alleen wel zo dat een afbeelding snel van het internet gehaald is en dat iedereen het kan gebruiken. Een andere reden is omdat het voor Facebook zelf te veel moeite is om de namen te wijzigen wanneer er zo veel likes in het spel zijn. Ze zijn bang dat als bedrijven die te veel doen mensen van Facebook afgaan, omdat alles maar veranderd kan worden. Daarnaast zijn bedrijven met meer likes ook gevoeliger voor hacks. Dat is ook een reden om dit bij een hoger aantal fans het naam wijzigen Facebook moeilijker te maken dan bij een minder aantal likes. Je naam wijzigen op Facebook is ook niet meer zo nodig als je meer likes hebt, tenslotte kennen een heleboel mensen je onder die naam. Maar wat gebeurt er nou als je echt per se je naam wilt wijzigen? Dat kan dan heel erg lastig worden. Gelukkig kan het bedrijf Best Webshop Solutions B.V. je daarbij helpen in de meeste gevallen. Helaas moeten we dat laatste toevoegen. Je naam wijzigen Facebook is in sommige gevallen bijna onmogelijk. Wat moet je doen?

  • Je hebt een pagina met 200+ likes waar je de naam van wilt wijzigen.
  • Je stuurt een verzoek tot naam wijzigen Facebook in.
  • Wanneer uw verzoek is goedgekeurd, betaalt u.
  • Je naam wijzigen Facebook wordt binnen 14 dagen voltooid.

Binnen enkele makkelijke stappen is je naam wijzigen Facebook dus mogelijk. Wanneer je een pagina op Facebook hebt waarvan je de naam wilt veranderen dan kun je natuurlijk altijd een verzoek insturen.

Naam wijzigen Facebook vaak mogelijk

Zoals we hierboven al schreven is het niet altijd mogelijk om over te gaan op naam wijzigen Facebook. Hierom bekijkt Best Webshop Solutions B.V. alle aanvragen die ze binnen krijgen. In sommige gevallen moeten ze helaas tot de conclusie komen dat het echt niet mogelijk is voor hen om je naam wijzigen Facebook in gang te zetten. In zo’n geval wordt je verzoek dus afgewezen en zul je het op een andere manier moeten proberen. Je kunt altijd proberen om het via Facebook zelf nog te proberen. Wil het echt allemaal niet lukken en je naam wijzigen Facebook is echt cruciaal voor jou? Dan zul je een nieuwe pagina moeten aanmaken. Helaas is het niet mogelijk om de likes van je ene pagina naar de volgende in een keer over te nemen. Wanneer je echter een goede campagne opzet dan moet het lukken om het merendeel van je huidige likes naar je nieuwe pagina te krijgen. Je naam wijzigen Facebook heeft dus behoorlijk wat voeten in de aarde als je een hoog aantal likes hebt. Daarom wordt het altijd aangeraden om direct voor de juiste naam te kiezen op Facebook. We weten dat het kan gebeuren dat je naam wijzigen Facebook echt nodig is en dat je dat niet had kunnen voorzien toen je je huidige pagina aanmaakte. Bijvoorbeeld wanneer je bedrijf van naam veranderd. Dit kun je natuurlijk niet zien aankomen. Of je mag het nog niet naar buiten brengen wanneer dit wel het geval was. Waarom je ook je naam wijzigen Facebook wilt doen, er is in de meeste gevallen wel een oplossing voor te vinden. Je hoeft er dan ook niet heel bang voor te zijn dat je een afwijzing krijgt van het bedrijf. Zij zijn in de meeste gevallen prima in staat om je naam wijzigen Facebook in te zetten.

Dien een verzoek in bij facebooknaamveranderen.nl

Wanneer je onder de 200 likes zit is het dus heel erg makkelijk om je naam wijzigen Facebook te doen. Daar boven wordt het iets moeilijker. Je hebt dan twee opties: je kunt jezelf er in verdiepen en ervoor zorgen dat het gebeurd of je dient een verzoek in bij facebooknaamveranderen.nl. Hier bekijken ze dan je aanvraag voor naam wijzigen Facebook en ze laten je dan zo snel mogelijk weten wat ze voor je kunnen betekenen. In de meeste gevallen is je naam wijzigen Facebook gewoon mogelijk. Je betaalt dan het overeengekomen bedrag en je zorgt ervoor dat ze toegang hebben tot je Facebook pagina. Zij zorgen er dan voor dat je naam wijzigen Facebook binnen 14 dagen geregeld is. Je zult je nu misschien afvragen waarom dit zo lang duurt? Dit komt doordat zij meerdere zaken voor je moeten regelen voordat de naam wijzigen Facebook ook echt voltooid kan worden. Ze geven uiteraard een ruim tijdsbestek op. Het kan heel goed dat je naam wijzigen Facebook een stuk minder tijd in beslag neemt en dan is het dus al veel eerder gebeurd. Stuur gewoon een verzoek in wanneer je wilt weten wat er mogelijk is.