Kunstgras vindt u hier

Bij Vario Grass bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig kunstgras. Wij zijn van alle markten thuis en hebben voor ieder wat wils. Ons is werkelijk niets te gek en wij leveren kunstgras aan diverse partijen, zoals:

  • bedrijven
  • scholen
  • sportorganisaties
  • particulieren
  • gemeentes

Dus wie u ook bent, u kunt bij ons altijd een bestelling doen. In slechts een paar klikken met de muis bent u al verzekerd van een prachtige egale grasmat, die ook altijd netjes blijft. U hoeft nooit meer te maaien! En zeg nou zelf, dat kunstgras is toch geweldig? Dat zou u toch ook wel willen?

Kiezen voor kunstgras is nu extra voordelig

Wij hebben geregeld leuke acties en aanbiedingen lopen, waar u altijd van kunt profiteren. Daarnaast verlenen wij een geweldige service en hanteren wij lage tarieven voor kunstgras per vierkante meter. Kortom, u hebt geen enkele reden meer om niet voor Vario Grass te kiezen. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld, dus u zult zeker geen spijt krijgen van uw keuze voor ons. Wilt u meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

De grasmaaier kan de deur uit

Hebt u ook zo’n hekel aan grasmaaien gekregen en stelt u het altijd het liefst zo lang mogelijk uit? Of laat u het altijd aan uw partner over, maar hebt u daar toch ook geen goed gevoel bij? Dan is het nu tijd om over te gaan op kunstgras. Want hiermee zit u werkelijk voor een dubbeltje op de eerste rang. Als u dit bij ons aanschaft, dan bent u helemaal niet duur uit. Daarnaast kunt u te allen tijde profiteren van onze klantvriendelijke service. U kunt bovendien met al uw vragen bij ons terecht. Wij horen ’t graag van u!