Veel mensen kiezen ervoor om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Al is dat voor de ene een grotere uitdaging dan voor de ander. Thuiszorg Eindhoven kan een helpende hand bieden aan mensen in de omgeving die lichamelijk wel wat steun kunnen gebruiken. Zo kunnen mensen in hun veilige omgeving blijven wonen en toch de zorg krijgen die ze nodig hebben. En zo op hun eigen manier hun leven blijven leiden, in hun eigen veilige omgeving. Vaak kan deze thuiszorg Eindhoven de hulp bieden die voor de familie niet tot de mogelijkheden behoort. De krachtige organisatie van Zorggroep Sint Maarten werkt met kleinschalige teams omdat de persoonlijke hulp centraal staat bij deze thuiszorg Eindhoven. Cliënten ervaren het vaak als prettig wanneer niet iedere keer een ander personeelslid langskomt. Door vaak dezelfde gezichten te zien schept dat meer vertrouwen, wat belangrijk is voor de zorggroep. Daarbij is niet alleen de gezondheid belangrijk, er wordt ook juist veel aandacht besteed aan de persoon zelf.

Hulp van thuiszorg Eindhoven

Personeelsleden brengen cliënten een bezoek om uiteenlopende redenen. De ene keer helpt thuiszorg Eindhoven met het wassen en aankleden om de dag goed te beginnen. Sommigen hebben hulp nodig met het aantrekken van steunkousen. Andere cliënten hebben weer medicijnen of injecties nodig, die door thuiszorg Eindhoven kunnen worden toegediend. Bij thuiszorg Eindhoven werken gekwalificeerde medewerkers zodat de zorg zowel als aangenaam als professioneel wordt ervaren.

Neem contact op

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Zorggroep Sint Maarten, thuiszorg Eindhoven. Informatie en contactgegevens zijn op de website te vinden. Medewerkers geven u graag de nodige informatie over de mogelijkheden en ook persoonlijk advies op het gebied van zorg. De services kunnen zo worden aangepast op iemands persoonlijke behoeften en wensen. Zodat de thuiszorg kan zorgen voor een zo prettig mogelijk thuisgevoel.