Bij Horeca World verkopen we horeca apparatuur van hoge kwaliteit. Sinds jaar en dag zijn wij specialist in alles wat te maken heeft met horeca. Afrekensystemen, afzuigmotoren, afvalbakken, bakplaten, bestek, branders, keukeninrichting, keukengerei, pannen, spoeltafels, vaat- en glazenwassers, ovens, pizza ovens en nog veel meer. Onze horeca apparatuur is divers en van de beste kwaliteit. Wij leggen onze standaard hoog omdat we dat ook van onze klanten verwachten. Horeca World levert grote partijen horeca apparatuur aan horeca ondernemers. Wij werken samen met grote klanten zoals supermarkten en hotels. Onder ons horeca assortiment vallen verschillende branches zoals ook de hotel branche. De horeca kent vele vertakkingen. Een hotel heeft andere horeca apparatuur nodig dan een eetcafé of supermarkt. Een koffiehuis zal investeren in een lux koffiezetapparaat met alle accessoires die daarbij horen. Een supermarkt investeert in kassasystemen en neemt grootschalig af. Daarom is het zaak dat de horeca apparatuur die per partij wordt aangeschaft is toegespitst op de behoeften van de klant. Op de website van Horeca World zijn al onze producten te vinden. Onze service is snel en betrouwbaar. Wij streven ernaar uw bestelling binnen 24 uur op het gewenste adres te leveren. Wij leveren horeca apparatuur in heel Europa. Hoe lang de levering precies duurt, hangt af van onze voorraad. Als het gekozen product op voorraad is, dan zal de 24 uur norm gelden. Onze medewerkers komen de apparatuur op de gewenste locatie afleveren en installeren. Zorg ervoor dat de oude apparatuur is verwijderd wanneer de nieuwe horeca apparatuur wordt geleverd. Horeca World houdt zich niet verantwoordelijk voor de demontage of verwijdering van oude apparatuur. Wel kan er in overleg voor de afhaal van het oude apparaat worden gezorgd. Als uw oude horeca apparatuur bij ons gekocht is, zorgen wij zowel voor installatie als verwijdering.

Horeca apparatuur: zet uw wensen op een rijtje!

Als u als ondernemer nieuwe horeca apparatuur nodig heeft, dan is het raadzaam om eerst voor uzelf op een rijtje te zetten wat uw specifieke wensen zijn. Over het algemeen kan worden gesteld dat vernieuwing van horeca apparatuur met meerdere apparaten tegelijk gebeurt. De meeste keuken beginnen na een jaar of toen door intensief gebruik mankementen te vertonen. Het is dan zaak om uit te zoeken of de kosten van het repareren nog opwegen tegen het vervangen van de apparatuur. Als ondernemer heeft u daar allemaal al over nagedacht wanneer u bij Horeca World uw bestelling doet. Ook wanneer u er nog niet helemaal uit bent, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het maken van een goede keuze voor uw nieuwe horeca apparatuur. Wanneer u bepaalde apparatuur beter kunt laten repareren dan vervangen omdat wij als experts kunnen zien dat er slechts een kleine reparatie nodig is, zullen wij u deze informatie verstrekken. Wij zijn er niet koste wat het kost op uit u nieuwe spullen te verkopen. Service, duurzaamheid en expertise zijn onze sleutelwoorden. De voordelen van zaken doen met Horeca World zijn:

  • uw bestelling binnen 24 uur geleverd
  • installatie nieuw apparatuur
  • hoogwaardig materiaal
  • uitmuntende service
  • groot assortiment

Leasen

Bent u een cateringbedrijf en werkt u vaak op locatie voor tijdelijke opdrachtgevers? Dan bent u bij Horeca World op het juiste adres. Wij leasen horeca apparatuur voor lange of kortere periodes tegen een zeer scherpe prijs. Niet iedere ondernemer doet er verstandig aan zijn horeca apparatuur nieuw te kopen. Zeker mobiele bedrijven zoals cateringbedrijven zijn gebaat bij goede lease contracten voor hun horeca apparatuur. De meeste cateraars hebben bepaalde apparatuur standaard bij zich. Het zijn de nomaden onder de horecatijgers die van plek naar plek trekken om hun diensten aan te bieden. De horeca apparatuur die ze meedragen mag dus niet te zwaar worden. Daarom kiezen deze ondernemers er vaak voor om grote en zware apparatuur te leasen. Omdat catering ook vaak gaat om zeer uiteenlopende diensten, zijn ook vaak zeer uiteenlopende apparaten nodig. Het ene evenement is grootschalig en trekt duizenden bezoekers aan. Het andere evenement is kleinschalig en duurt maar een dagdeel. De laatste jaren zijn grote festivals met rollende keuken in zwang. Dat is goed nieuws voor ondernemers met een catering bedrijf. Het nadeel van festivals is dat deze in het water kunnen vallen bij slecht weer. Bij lekker weer kan het soms echter danig storm lopen dat de catering het niet aankan. Het nomaden bestaan van dergelijke bedrijven zorgt voor de nodige grilligheid maar heeft wel zijn charme. Horeca World is een betrouwbare partij die voor goede lease contracten en accurate levering zorgt. Dat is voor cateraars uitermate belangrijk omdat zij een groot deel van hun werk vaak op enkele dagen moeten doen. Deze bedrijven steken veel tijd in de voorbereiding van evenementen en moeten kunnen rekenen op de bedrijven met wie ze in zee gaan. Horeca World levert de lease apparatuur op de tijd en plaats die wordt afgesproken. Wij zorgen niet alleen voor de levering, onze mannen zorgen er ook voor dat de apparaten goed worden aangesloten en zullen u bij vragen altijd te woord staan. Sommige bedrijven huren steevast dezelfde apparatuur in bij Horeca World. Deze bedrijven zij meestal al bekend met hoe de apparaten werken. Onze lease contracten worden per partij opgesteld. Wij kunnen als bedrijf goede prijsafspraken maken. Wanneer u veel en vaak leased zal u relatief minder betalen dan wanneer u een enkele keer gebruik maakt van onze lease apparatuur. Kijk op onze webshop voor de mogelijkheden. Als u vragen heeft kunt u deze te allen tijde stellen door ons te mailen. Onze contact gegevens vindt u tevens op de website van Horeca World.